Geloven met kinderen

We sluiten aan bij Museumnacht Kids: op deze avond openen musea en culturele instellingen hun deuren en bieden kinderen een creatief programma aan, ook de kerken kunnen hier aan mee doen! We ontwikkelden in samenwerking met een kerk en een school een pelgrimage voor kinderen uit groep 8, om stil te staan bij de overgang naar een school voor voortgezet onderwijs. We vertellen een serie Godly Play verhalen op school, om zo de school te helpen geloof ter sprake te brengen. We bieden een avond aan over geloofsopvoeding of over de symbooltaal van de Bijbel of een ander onderwerp waarover ouders graag met elkaar van gedachten wisselen.

 

Geloven met kinderen

Wil je meer informatie over onze initiatieven of heb je zelf een idee waarover je in gesprek zou willen komen? Neem dan contact met ons op!

stekjong@stekdenhaag.nl 

070-3181616

 

 

 

Er is een facebookgroep voor iedereen die zich bezig houdt met 'geloven met kinderen' in huis, kerk, buurthuis of op school in de regio Den Haag. Deze groep is voor mensen die ervaringen willen uitwisselen of ideeën op willen doen. Om van elkaar te leren en elkaar te bemoedigen.

https://www.facebook.com/groups/jeugdwerkDenHaag/