Kies! Sociale supermarkt

Steun Kies! Sociale supermarkt

Particulieren
We willen graag kwaliteit en continuïteit leveren, daarom zamelen we geen eten in en hebben we geen acties waarbij particulieren in supermarkten producten doneren. Wel kunt u ons financieel steunen met een donatie, door een bedrag over te maken op NL83 INGB 0009 5168 45, ten name van Stek voor Stad en Kerk, onder vermelding van "Gift Sociale supermarkt". We houden u graag op de hoogte van het project. Wilt u ons daarom een mailtje sturen als u geld heeft overgemaakt?

Organisaties en bedrijven
Als uw organisatie in actie wil komen voor Kies! Sociale supermarkt, dan is dat op verschillende manieren mogelijk. We geven graag een presentatie over ons werk. Ook kunnen uw medewerkers als bedrijfsuitje een keer meewerken met onze vrijwilligers. Neem voor informatie contact met ons op.

Leveranciers van voedsel en non-food in Den Haag Zuidwest
Heeft u partijen in de aanbieding die over de datum dreigen te raken? Wij zijn er blij mee! Meld ze aan bij winkelmanager Peter Weidmann via pweidmann@stekdenhaag.nl of 06-23205625 en we komen ze ophalen.
Leveranciers buiten Den Haag Zuidwest: Voedselbank Haaglanden

Vrijwilligerswerk
Het werk van Kies! Sociale supermarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligersvacatures:
Coach

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom Kies! Sociale supermarkt? Meld u aan voor de nieuwsbrief via mariet@overkoming.nl. Volg ons ook op Facebook

Nieuwsbrief september 2018

2018-04-20-32446.jpg

Sponsoren

Kies! Sociale supermarkt wordt mogelijk gemaakt door de Protestantse Diaconie Den Haag, de Gemeente Den Haag en enkele fondsen: Oranjefonds, Fonds 1818, Kansfonds en SIOC. Particulieren, organisaties en fondsen die dit mooie initiatief willen steunen, kunnen contact opnemen met projectleider Kees Buist. 

Foto's: Jelle Hellinga

Kies.jpg

Kies! Sociale supermarkt

Postbus 371, 2501 CJ Den Haag

070-3181616

kbuist@stekdenhaag.nl

contactpersoon: Kees Buist