Dat wonderlijke kerkasiel

Nieuws text rechts

Expositie
In de maand februari is in Bethel een expositie te zien van het werk van kunstenaar Hansa (Versteeg), de maker van het iconische schilderij Madonna del Mare Nostrum. Een replica daarvan had een centrale plaats in de viering in Bethel. De iconische Madonna is daar te zien, maar ook een nieuw werk met een vergelijkbare problematiek als thema: de Piëta della Nostra Terra. Plus tal van andere geïnspireerde kunstwerken.

Openingstijden expositie
De expositie is te zien in de maand februari op
dinsdagen van 10:00 - 17:00 uur
donderdagen van 10:00 - 17:00 uur
zaterdagen van 14:00 - 17:00 uur
Heeft u belangstelling om met een groep de expositie te bezoeken en tijdens een korte rondleiding meer te horen over de kunstwerken of over het kerkasiel, meld u zich dan via mpolderman@stekdenhaag.nl.

Boek bestellen
Het boek Dat wonderlijke kerkasiel is voor de winkelprijs van € 13,95 verkrijgbaar in de boekwinkel en via de webwinkel van Skandalon.
Het is vanaf 30 januari voor de kortingsprijs van € 10,00 te verkrijgen op verschillende locaties van Stek, waaronder buurt-en-kerkhuis Bethel en de receptie van het kantoor aan de Parkstraat 32 in Den Haag. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan is het boek ook bij Stek te bestellen via onderstaande knop. 

Button%20bestel%20het%20boek.jpg