Stek neemt maatregelen tegen besmettingsgevaar

Nieuws text rechts

Alle persoonlijke contact stopt voorlopig. Dat betekent dat de maatjes die actief zijn bij onze maatjesprojecten niet thuis langs gaan, maar zo nodig telefonisch contact opnemen. Ook de activiteiten van het ouderenwerk, waaronder Winterstek, vinden tijdelijk geen doorgang. Er zijn geen ontmoetingsactiviteiten van StekJong. Ook het werk van de BabyBullenBank ligt de komende tijd stil.

Verschillende locaties van Stek fungeren als uitdeelpunt van de voedselbank. Nadat Voedselbank Haaglanden eerder moest besluiten voorlopig geen voedselpakketten uit te delen, is met steun van de gemeente Den Haag een noodregeling ingesteld: klanten van de Voedselbank komen voorlopig aanmerking voor supermarktbonnen. Houd voor meer informatie de website van Voedselbank Haaglanden in de gaten.

Kijk regelmatig op de websites van Stek, van Den Haag Wereldhuis, van Zinzoekers en de Kinderwinkel voor nieuwe berichten en voor specifieke informatie. Raadpleeg de website van de Protestantse Kerk Den Haag voor informatie over kerkdiensten e.d. In het algemeen blijft de informatie op de websites van het RIVM en GGD-Haaglanden van belang.