Vacature: adviseur Communicatie & Fondsenwerving (v/m/x), 36 uur

Nieuws text rechts

 

Op welke manier zijn fondsenwerving en communicatie met elkaar verweven?
“Bij Stek zijn deze werkvelden ondergebracht in één afdeling. Beide gaan namelijk in de kern over het vertellen van het verhaal van Stek. Bij fondsenwerving hebben we dat verhaal nodig om voldoende middelen te werven voor de projecten, bij communicatie om mensen bij ons werk en onze boodschap te betrekken. Het werk is divers: je combineert praktische en strategische taken. Je werkt samen met twee ondersteuners, van wie ik er één ben, en een communicatiemedewerker. Daarnaast overleg je regelmatig met de directeur en managers en zul je ook alle andere collega’s snel leren kennen.”

Op dit moment zijn jullie bezig met een adviestraject, gericht op de communicatie.
“Dat klopt, we vinden namelijk dat we het werk van Stek nog beter kunnen uitdragen. Daarom nemen we onze communicatie onder de loep: welk verhaal willen we vertellen en welke beelden en woorden horen daarbij. We ontwikkelen en vernieuwen ook de communicatiemiddelen die ons en de projectleiders daarbij gaan helpen, zoals de website, social media en drukwerk.”

Ben jij de enthousiaste adviseur Communicatie & Fondsenwerving die we zoeken? Lees dan snel verder in de uitgebreide vacaturetekst
Reageren kan tot en met 4 december 2022.