Vacature: Projectleider De Brug

Nieuws text rechts

De weg naar het einddoel is niet bekend en dus aan jou om te route uit te stippelen en te gaan. Het is dus een functie die je in grote mate zelf invult: je creëert je eigen werk.”

Is dat niet een beetje zwemmen?
“Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen: bouwen aan een relevant en stevig netwerk zal - met name in de eerste fase - een belangrijk deel van je werk zijn. En je collega’s van StekJong (drie directe collega’s en leidinggevende) zijn er om mee te brainstormen. Dat willen ze overigens ook met jou, over hun eigen projecten.”

Wat voor iemand zoeken jullie?
“Qua persoon zoeken we iemand die niet bang is om nieuwe dingen te proberen, die zich dus ook niet uit het veld laat slaan als het moeilijk, spannend of ingewikkeld wordt. Creatief nadenken over manieren om jongeren te werven voor dit project en qua inhoud een solide programma in elkaar zetten zijn ook zeer relevant. Uiteindelijk voer je dit programma ook uit, dus het is fijn als je makkelijk in de omgang bent - zowel één op één als met een groep. Als projectleider ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor de communicatie, projectplannen en rapportages.
Succes met je brief!”